Executive services in Amsterdam

VIP Taxi Amsterdam

VIP Taxi Amsterdam

VIP Taxi Amsterdam biedt een exclusieve en luxueuze transportdienst voor diegenen die tijdens hun reis uitzonderlijk comfort en stijl zoeken. Met een vloot van hoogwaardige voertuigen en ervaren chauffeurs bieden ze een naadloze boekingservaring en stipte aankomsten. Of je nu een zakelijke reiziger bent, een toerist die Amsterdam in stijl wil verkennen, of een speciale gelegenheid viert, VIP Taxi Amsterdam zorgt voor een op maat gemaakte transportoplossing die aan je wensen voldoet. Geniet van een vleugje luxe terwijl je door de stad reist met VIP Taxi Amsterdam.

VIP Services, vraag uw offerte aan

  • U kunt altijd een gekwalificeerde privéchauffeur inhuren.
  • Onze privéchauffeurs zijn altijd representatief

  • Wij hanteren eerlijke tarieven.

  • Comfort in luxe wagens

ETT Services, Onze chauffeurs

ETT Services biedt hoogopgeleide en goed gekwalificeerde privéchauffeurs aan voor zowel bedrijven als particulieren. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd en getraind om adequaat te reageren op onverwachte situaties. Daarnaast beschikken onze privéchauffeurs EHBO-certificering, persoonsbeveiliging, en persoonsbegeleiding, afhankelijk van uw voorkeuren.

Onze privéchauffeurs zijn beschikbaar voor volledige dagdiensten, maar kunnen ook ingezet worden voor woon-werkverkeer. In dit laatste geval verzorgt de chauffeur uw rit van en naar het werk. Onze chauffeurs zijn bekend om hun comfortabele rijstijl, professionele uitstraling en constante waakzaamheid.

Maak gebruik van onze diensten en laat ons uw reiswensen vervullen!

Tarieven

Onze tarieven zijn niet vastgesteld; wij stellen altijd een op maat gemaakte offerte op. De prijs wordt beïnvloed door diverse elementen, zoals de reisafstand, duur, locatie, frequentie en het type voertuig. Bovendien bieden we verschillende luxueuze extra’s aan, zoals drankjes aan boord of wachttijd op specifieke locaties.

Onze privéchauffeur is een zeer gewilde service, waardoor u op elk moment kunt beschikken over uw eigen persoonlijke chauffeur.