Tours

Amsterdam, Netherlands

Amsterdam City Tour

Amsterdam is een fascinerende stad met een rijke geschiedenis. Tijdens de tour leer je meer over de prachtige architectuur van Amsterdam en de functionaliteit van Nederlands design, de beroemde rosse buurt en het UNESCO-werelderfgoed van Amsterdam, zoals de kanalen buiten de Dam en het Koninklijk Paleis.

Neem contact met ons op voor meer info: 020 210 14 22

Amsterdam
Madurodam_pays_bas

Madurodam, Den Haag

Madurodam Tour

Madurodam is een miniatuur park aan de kustplaats Scheveningen. Ondek en krijg een goede impressie van Nederland waarom haar bouwwerken, historische monumenten en andere objecten wereldwijd worden aangehaald en opgenomen in lesboeken. En wel op een schaal van 1:25.

Neem contact met ons op voor meer info: 020 210 1422

Keukenhof, Lisse

Keukenhof Tour

In Lisse bevindt zich De Keukenhof, in de lente het grootste bloemenpark van de wereld. Met haar 32 hectare aan tulpen, narcissen en hyacinten een bezienswaardigheid dat je zeker een keer moet hebben gezien. Een zee van bloemen en planten die vele geuren en kleuren bevatten, waar je vrolijk van wordt.

Neem contact met ons op voor meer info: 020 210 1422

keukenhof-tour-1
Netherlands rural lanscape - windmills at famous tourist site Zaanse Schans in Holland. Zaandam, Netherlands

Zaanse Schans, Zaanstad

Zaanse Schans Tour

Tijdens deze tour wordt u meegenomen naar het prachtige Nederlandse polderlandschap ten noorden van Amsterdam. U zult een bezoek brengen aan de Zaanse Schans, waar u kunt genieten van de unieke ervaring van het bezichtigen van een windmolen en een klompenmakerij. Daarnaast kunt u genieten van het schilderachtige landschap, gekenmerkt door windmolens, dammen en sloten.

Neem contact met ons op voor meer info: 020 210 1422

Giethoorn, Overijssel

Giethoorn Tour

Giethoorn, gelegen in de provincie Overijssel, wordt ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. De schoonheid van Giethoorn ligt in zijn eenvoud, gekenmerkt door serene rust, smalle grachtjes en prachtige boerderijen met rieten daken. Het lijkt bijna onwerkelijk dat deze plek in Nederland te vinden is.

Neem contact met ons op voor meer info: 020 210 1422

Landscape view of famous Giethoorn village with canals and rustic thatched roof houses in farm area. Overijssel, Netherlands. September
Beautiful typical fisherman village houses in Marken island Waterland, in the Ijsselmeer or formerly Zuiderzee, the Netherlands

Marken/Volendam, Noord-Holland

Marken Volendam Tour

Een unieke regio in Nederland die zeker een bezoek waard is, is het gebied rondom de voormalige Zuiderzee. Hier kunt u niet alleen genieten van de schitterende natuur, maar ook van de indrukwekkende waterwerken. Tijdens de tour passeert u schilderachtige “oude” vissersdorpjes, waar de traditionele klederdracht nog steeds wordt gedragen.

Neem contact met ons op voor meer info: 020 210 1422

Brussel/Antwerpen, Belgie

Brussel/Antwerpen Tour

Tijdens de Brussel-Antwerpen Tour worden enkele van de meest fascinerende en bekende bezienswaardigheden van het land bezocht. U kunt genieten van een bezoek aan een diamant showroom in Antwerpen en een rondleiding door het historische centrum van Brussel. Beroemde bezienswaardigheden zoals het iconische Manneken Pis standbeeld, het hoofdkantoor van de EU, het Koninklijk Paleis en vele andere bezienswaardigheden kunnen worden bezocht.

Neem contact met ons op voor meer info: 020 210 1422

Morning view on the Royal square with monument and church in Brussels
Shot of an attractive young couple looking at a map while exploring a foreign city

ETT Services special

Stel je eigen tour samen

“Onze professionele chauffeurs beschikken over een uitgebreide kennis van de omgeving en zijn in staat om aan al uw reisbehoeften te voldoen. Of u nu een rondleiding door de stad wilt maken, een bezoek aan bezienswaardigheden wilt brengen of gewoon een dagje wilt ontspannen op het platteland, bij ETT Services stellen we u in staat om uw eigen op maat gemaakte tour samen te stellen die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Contact: Info@ettservices.nl / 020 210 1422

ETT Services is gespecialiseerd in Road shows & tours in Europa.