Road shows, Tours en meer met onze uitmutende

Privéchauffeur

Privéchauffeur, Amsterdam

Met een privéchauffeur van ETT Services heeft u de mogelijkheid om in de auto uw aandacht te richten op andere zaken dan het rijden zelf. Wilt u ontspannen tijdens uw reis? ETT Services neemt graag de verkeersverantwoordelijkheid voor u over. Onze privéchauffeurs stellen u in staat om tijdens uw reis te focussen op uw zakelijke taken of simpelweg te ontspannen.

Privéchauffeur huren, Amsterdam

  • U kunt altijd een gekwalificeerde privéchauffeur inhuren.
  • Onze privéchauffeurs zijn altijd representatief

  • Wij hanteren eerlijke tarieven.

  • Comfort in luxe wagens

ETT Services, Onze chauffeurs

ETT Services biedt hoogopgeleide en goed gekwalificeerde privéchauffeurs aan voor zowel bedrijven als particulieren. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd en getraind om adequaat te reageren op onverwachte situaties. Daarnaast beschikken onze privéchauffeurs EHBO-certificering, persoonsbeveiliging, en persoonsbegeleiding, afhankelijk van uw voorkeuren.

Onze privéchauffeurs zijn beschikbaar voor volledige dagdiensten, maar kunnen ook ingezet worden voor woon-werkverkeer. In dit laatste geval verzorgt de chauffeur uw rit van en naar het werk. Onze chauffeurs zijn bekend om hun comfortabele rijstijl, professionele uitstraling en constante waakzaamheid.

Maak gebruik van onze diensten en laat ons uw reiswensen vervullen!

Tarieven

Onze tarieven zijn niet vastgesteld; wij stellen altijd een op maat gemaakte offerte op. De prijs wordt beïnvloed door diverse elementen, zoals de reisafstand, duur, locatie, frequentie en het type voertuig. Bovendien bieden we verschillende luxueuze extra’s aan, zoals drankjes aan boord of wachttijd op specifieke locaties.

Onze privéchauffeur is een zeer gewilde service, waardoor u op elk moment kunt beschikken over uw eigen persoonlijke chauffeur.