VERTROUWD

Luchthaven vervoer

Of u nu arriveert of vertrekt, wij bieden 24/7 luxe VIP-luchthaventransfers naar Schiphol aan.

Schiphol Airport, Amsterdam

Bij uw aankomst op Schiphol, staat uw chauffeur al voor u klaar bij de gate of de aankomsthal, dankzij onze kosteloze “Meet & Greet” en “Call & Go” dienst. 

Dit betekent dat uw chauffeur uw vlucht nauwlettend volgt en u opwacht bij de aankomsthal of gate met een naambordje waarop uw naam staat vermeld. Ook ontvangt u een hartelijk welkomstbericht van uw chauffeur, waarin wordt aangegeven bij welke gate of aankomsthal hij op u wacht. 

Zodra uw chauffeur u begroet, zal hij u helpen met uw bagage en begeleidt hij u naar de gereedstaande limousine. Deze exclusieve service is beschikbaar op alle luchthavens in Nederland en Europa.

VIP Airport Transfers

ETT Services is gespecialiseerd in het verzorgen van vervoer voor VIP-gasten die arriveren met een privévliegtuig. Bij uw aankomst bij het Jet Center staat uw chauffeur al gereed, waardoor u direct kunt instappen in de voorbereide limousine of minivan en moeiteloos uw reis naar de eindbestemming kunt voortzetten. Deze dienstverlening is beschikbaar in zowel Nederland als de rest van Europa.

Meet & Greet, Schiphol service

Bent u op zoek naar een bijzonder en exclusief ontvangst? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze gastheer of gastvrouw staat voor u klaar bij de vliegtuigdeur of direct bij de aankomst-gate. Zij begeleiden u vlot door de paspoortcontrole (indien van toepassing), naar de bagagehal en naar de gereedstaande limousine of minivan. 

Deze dienstverlening is tevens beschikbaar voor vertrekkende vluchten, waarbij u wordt opgevangen bij de vertrekhal en geholpen wordt met het inchecken. Vervolgens wordt u begeleid via de snelle procedure langs alle controlepunten naar uw vlucht.

ETT Services is gespecialiseerd in VIP vervoer en Zakelijk vervoer van of naar luchthavens.